PARASTA PALVELUA JO 50 VUOTTA!

SUOMI TÄYTTI 100 VUOTTA, TÄNÄ VUONNA JUHLAT JATKUVAT – PERHEOPTIKKO KATAJISTOLLA.

Olemme jo 50 vuoden ajan tarjonneet Turun ytimessä parasta mahdollista palvelua ja teknistä huippuosaamista asiakkaillemme. Nämä arvot ovat vuosien varrella siirtyneet Katajiston yrittäjäperheessä isältä pojalle, ja niillä on voitettu lukuisten tyytyväisten asiakkaiden sydämet.

Juhlavuoden 2018 aikana ilahdutamme asiakaskuntaamme entistäkin monipuolisemmin tapahtumien, tarjousten ja monen mukavan yllätyksen muodossa.

Vuosi starttaa parhaalla mahdollisella tavalla, kun kaksi oman alansa huippua, Optikko Katajisto ja ravintola Roster avaavat yhteistyökampanjan turkulaisten iloksi.

Tehdessäsi yli 500€ ostokset meillä saat 50€ juhlasetelin sekä 50€ lahjakortin ravintola Rosteriin.
Hyödynnä hyvän maun etu nyt!

Roster Turku on elävä kohtaamispaikka, ravintola ja cocktail-baari Maaherran Makasiinissa Turun Tuomiokirkon kupeessa. Muodollisuuksien sijasta ravintolassa keskitytään parhaista raaka-aineista valmistettuun ruokaan, loistavaan palveluun ja tunnelmaan.

Seuraa ilmoitteluamme myös jatkossa ja nappaa juhlavuoden tarjoukset! Ystävällinen ja huippuosaava henkilöstömme on tuttuun tapaan valmis auttamaan sinua yksilöllisesti kaikissa tarpeissasi.

Oheisen 50€ juhlasetelin kanssa voit aloittaa heti.


HYÖDYNNÄ KATAJISTON 100€ JUHLAETU
YLI 500€ OSTOKSISTA
50€ JUHLASETELI & 50€ LAHJAKORTTI Ravintola ROSTERIIN

(Voit joko tulostaa tai ottaa siitä kuvan puhelimellasi, ja saapua tekemään edullisia ostoksia.
Katajiston juhlaseteliä voi käyttää 5. joulukuuta 2017 jälkeen tehtyihin ostoksiin.
Yksi juhlaseteli tai Roster lahjakortti / ostos)

 

Close
Go top