Itsenäisenä toimijana voimme valita kehyksemme niin, että ne tarjoavat erilaisia ja yksilöllisempiä vaihtoehtoja kuin ketjuliikkeissä.

Valikoimissamme on yli 60 tuotemerkkiä, joita päivitämme säännöllisesti. Periaatteenamme on tarjota asiakkaillemme vain merkkejä, joiden laadukkuuden olemme todenneet hyväksi ja joista useimmille voimme tarjota myös varaosia. Koska emme ole ulkoistaneet korjauspalveluja, voimme taata henkilökohtaisen ja yksilöllisiin tarpeisiisi perustuvan palvelun kaikilla näönhuollon osa-alueilla.

Seuraa meitä myös Instagramissa, niin näet heti uutuustuotteet kuvina!

 Taikuutta parhaimmillaan #christianengblom Selfien kortti ilmestyi korttitempussa Oli muuten mukavat 50th anniversary bileet  Minä ja Jimenez - best friends! #jiménez #laurogolf Miguel Angel Jimenez KAIKKI silmälasikehykset -50% ja KAIKKI aurinkolasit -40% Tässä ainoa rajoite: Voimassa 31.1.2018 asti + tätä tarjousta ei voi yhdistää muihin Juhlavuoden tarjouksiimme - sorry Http://optikko.net/asiakkaamme-kertovat/ Silmo 2017 päätösjuhlissa #silmo50 #optikkokatajisto #katajistonperhe Isä ja Poika #tallshipsraces #turku #katajistonperhe
 50th birthday Katajiston tuotteet maailmalla. #perhematkustaa #perheoptikko #katajistonperhe Perinteistään ylpeä, aina etujoukoissa alan kehityksessä. Nämä periaatteet ovat kannatelleet turkulaista perheoptikkoa jo lähes 50 vuoden ajan. www.optikko.net/henkilokunta/ #katajistonperhe katsomassa susijengiä Kyllä meillä oli mukavaa Hyvää ruokaa @aihinenkape ja paras työporukka #katajistonperhe Saatoimme hieman nauraa äänekkäästi #maailmaanmahtuunaurua #yhdessähyvätulee #optikkokatajisto
 Isä ja poika #fatherandson #katajistonperhe 50th birthday Pojat matkalla. Aamuaurinko häikäisee. #perhematkustaa #morningsun Selfie Pariisissa #optikkokatajisto #katajistonperhe Let us first take a selfie #letusfirsttakeaselfie Menestyksenhaju #katajistonperhe #markkanen23 #smellofsuccess #susijengi
 Kimmo täyttää 50 -vuotta, tiistaina 27.2.2018 Juhlan kunniaksi ! KAIKKI silmälasikehykset -50% JA yli 100euron ostoksista pois 50€. Tarjous voimassa VAIN 28.2.2018 asti Hyvää Ystävänpäivää - Happy Valentine's day. Tässä menossa ensimmäisen tunnin punaiset hymyt jakoon ! #katajistonperhe #optikkokatajisto #ystävänpäivä #hymyillään www.optikko.net Silmo messujen pakollinen pysähdys #eiffeltower #katajistonperhe #optikkokatajisto #silmo2017 #katajistonperhe #susijengi

Kehysvalikoimamme on laaja, ja edustamme monia rajoitetusti saatavilla olevia merkkejä, kuten Chanel, Stella McCartney, Oscar Magnusson ja Pomellato. Pitkän maahantuoti- ja myymälähistoriamme vuoksi meiltä löydät myös yksilöllisiä erikoiseriä ja -malleja. Näiden lisäksi tuomme itse maahan muutamia yksittäisiä merkkejä, jotka vaihtelevat vuosittain.

Käytämme näöntarkastuksessa Essilor Visioffice -mittausjärjestelmää, jonka tarkkuus ja kolmiulotteinen mittaus tarjoaa parhaat mahdolliset määreet linsseillesi. Myös silmälasilinssimme tulevat maailman suurimmalta linssien valmistajilta, Essilorilta, jonka tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Varilux-moniteholinssit. Luonnollisesti kauttamme on mahdollista tilata minkä tahansa laatuvalmistajan linssejä.

Meiltä saat myös kaikki piilolasit kertakäyttölinsseistä aina terapeuttisiin koviin piilolaseihin. Henkilökuntamme jäsenistä useimmat ovat saaneet piilolasiassistentin koulutuksen ja he auttavat sinua piilolinssien käytön opetuksessa. He myös pitävät huolen siitä, että linssit toimivat parhaalla mahdollisella tavalla ja ohjaavat linssien oikeaan hoitoon.

Aurinkolasit suojaavat silmäsi haitalliselta UV-säteilyltä ja häikäisyltä, mutta ovat myös oleellinen osa tyylikästä pukeutumista. Oikein valitut aurinkolasit ovat myös tärkeä turvallisuustekijä: esimerkiksi autoillessa, pyöräillessä, golfkentällä, purjehtiessa, haulikkoradalla tai keväthangilla tarvitset tehokasta häikäisysuojaa ja moitteetonta näkökykyä. Henkilökuntamme osaa arvioida olosuhteet ja auttaa valitsemaan linssien hionnan, materiaalin,värisävyn ja tummuusasteen olosuhteiden ja käyttötarkoituksen mukaan.

Myös perheen pienimpien silmät kannattaa suojata hyvin häikäisyltä ja haitallisilta UV-säteiltä. Rannalla peuhaamiseen ja keväthangilla ulkoilemiseen valitut hyvät aurinkolasit suojaavat herkkiä silmiä. Asiantunteva optikko varmistaa, että valitsemasi kehykset varmasti suojaavat oikein ja pysyvät paikoillaan vaikka meno yltyisi kovaksikin.

 

Close
Go top