Itsenäisenä toimijana voimme valita kehyksemme niin, että ne tarjoavat erilaisia ja yksilöllisempiä vaihtoehtoja kuin ketjuliikkeissä.

Valikoimissamme on yli 60 tuotemerkkiä, joita päivitämme säännöllisesti. Periaatteenamme on tarjota asiakkaillemme vain merkkejä, joiden laadukkuuden olemme todenneet hyväksi ja joista useimmille voimme tarjota myös varaosia. Koska emme ole ulkoistaneet korjauspalveluja, voimme taata henkilökohtaisen ja yksilöllisiin tarpeisiisi perustuvan palvelun kaikilla näönhuollon osa-alueilla.

Seuraa meitä myös Instagramissa, niin näet heti uutuustuotteet kuvina!

 23.1.2019 klo 12-18 ensiesittelyssä tulevan kauden Tom Ford -aurinko- ja silmälasikehykset. Tule antamaan meille mielipitees siitä,i mitkä Tom Ford - mallit meidän tulisi valita myymäläämme. Kävijöille linssien puhdistusneste tai mikrokuituliina mukaan *Niin kauan kuin tavaraa riittää... Kriittinen silmäkirurginen operaatio. Loppu hyvin🤗 Tervetuloa juhlistamaan kesän alkua Optikko Katajistolla, perjantaina 18.5. klo17:30-20:30 Paikalla #andywolfofficial ja #tavat aurinko- ja silmälasikehysten koko mallisto. Yli 600 erilaista mallia!!! #myolssonofficial esittelee kesän 2018 uutuudet muotinäytöksessä. Paikalla Turun ikioma Matti Seppänen ja suunnittelija Mallu Olsson sekä kehysasiantuntija Jussi Lakkinen. #katajistonperhe #lepetitmaison lentokentältä suoraan varattuun pöytään. Olemme kuuluisan tryffeli risoton alkulähteellä. Oli kyllä sen arvoista thanks! @nikokinnunen 50th birthday
 Hyvää Uutta Vuotta !!! Siitä on jo 50 -vuotta ja 1 päivä.... 1.11.1968 Kari Katajisto perusti liikkeen Turkuun. Silloin puhelinnumeromme oli 15675. Paljon on silmälaseja hiottu, taivutettu ja korjattu 50 -vuoden aikana. Pelkästään puhelinnumeromme ei ole muuttunut vaan kokonaan silmälasien linssien ja kehysten valmistus sekä materiaalit. Osoitekin on vaihtunut Aninkaistenkadulta Sibeliuksenkadun kautta Kauppiaskadulle - Mehiläisen lääkäriaseman yhteyteen, keskelle Turkua. "Katajistolla olemme aina olleet kaiken kehityksen kärjessä - se ei ole mihinkään muuttunut!" : Kari & Kimmo Hieno kilpailupäivä Ruissalossa. Katajiston Lippukilpailu jo 48 kertaa, vuodesta 1971 alkaen. Tästä on hyvä jatkaa! #katajistonperhe #auragolf And off We go! #katajistonperhe #optikkokatajisto lähdössä hakemaan kevätfiilistä ☀️ #mustalentolaukku
 Onnea itsenäinen Suomi! Itsenäinen ketjuun kuulumaton optikkoliike jo vuodesta 1968. #katajistonperhe #optikkokatajisto #yrittäjä #turku Hyvä Suomi ja Mikko Korhonen. #valderramagolf Kakolan ikkunan takaa möllöttää kuu. Katajiston perinteinen silmälasitarjouspaketti (oho 🤔 olipas pitkä sana...) Tarjous sisältää moniteholinssit kovalla- ja heijastuksenpoistopinnalla, kehyksen ja näöntutkimuksen. Kaikki yhteensä 250€ (Ei muita samanaikaisia alennuksia ) http://optikko.net/asiakkaamme-kertovat/ www.optikko.net
 Pieni irtiotto on aina hyvästä🤗 ja varsinkin näin mukavassa seurassa - poks Tervetuloa juhlistamaan kesää Optikko Katajistolla, perjantaina 18.5. klo17:30-20:30 Musiikista vastaa Kristian Lakari www.instagram.com/kristianlakari/ Paikalla #andywolfofficial ja #tavat aurinko- ja silmälasikehysten koko mallisto. Yli 600 erilaista mallia!!! #myolssonofficial esittelee kesän 2018 uutuudet muotinäytöksessä. Paikalla Turun ikioma Matti Seppänen ja suunnittelija Mallu Olsson sekä kehysasiantuntija Jussi Lakkinen. Tervetuloa! www.optikko.net/tervetuloa-juhlistamaan-kesaa/ #katajistonperhe Viettämässä hauskaa iltaa yhdessä firman perheen kanssa. #parasjengi Taikuutta parhaimmillaan #christianengblom Selfien kortti ilmestyi korttitempussa Oli muuten mukavat 50th anniversary bileet

Kehysvalikoimamme on laaja, ja edustamme monia rajoitetusti saatavilla olevia merkkejä, kuten Chanel, Stella McCartney, Oscar Magnusson ja Pomellato. Pitkän maahantuoti- ja myymälähistoriamme vuoksi meiltä löydät myös yksilöllisiä erikoiseriä ja -malleja. Näiden lisäksi tuomme itse maahan muutamia yksittäisiä merkkejä, jotka vaihtelevat vuosittain.

Käytämme näöntarkastuksessa Essilor Visioffice -mittausjärjestelmää, jonka tarkkuus ja kolmiulotteinen mittaus tarjoaa parhaat mahdolliset määreet linsseillesi. Myös silmälasilinssimme tulevat maailman suurimmalta linssien valmistajilta, Essilorilta, jonka tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Varilux-moniteholinssit. Luonnollisesti kauttamme on mahdollista tilata minkä tahansa laatuvalmistajan linssejä.

Meiltä saat myös kaikki piilolasit kertakäyttölinsseistä aina terapeuttisiin koviin piilolaseihin. Henkilökuntamme jäsenistä useimmat ovat saaneet piilolasiassistentin koulutuksen ja he auttavat sinua piilolinssien käytön opetuksessa. He myös pitävät huolen siitä, että linssit toimivat parhaalla mahdollisella tavalla ja ohjaavat linssien oikeaan hoitoon.

Aurinkolasit suojaavat silmäsi haitalliselta UV-säteilyltä ja häikäisyltä, mutta ovat myös oleellinen osa tyylikästä pukeutumista. Oikein valitut aurinkolasit ovat myös tärkeä turvallisuustekijä: esimerkiksi autoillessa, pyöräillessä, golfkentällä, purjehtiessa, haulikkoradalla tai keväthangilla tarvitset tehokasta häikäisysuojaa ja moitteetonta näkökykyä. Henkilökuntamme osaa arvioida olosuhteet ja auttaa valitsemaan linssien hionnan, materiaalin,värisävyn ja tummuusasteen olosuhteiden ja käyttötarkoituksen mukaan.

Myös perheen pienimpien silmät kannattaa suojata hyvin häikäisyltä ja haitallisilta UV-säteiltä. Rannalla peuhaamiseen ja keväthangilla ulkoilemiseen valitut hyvät aurinkolasit suojaavat herkkiä silmiä. Asiantunteva optikko varmistaa, että valitsemasi kehykset varmasti suojaavat oikein ja pysyvät paikoillaan vaikka meno yltyisi kovaksikin.

 

Close
Go top