Itsenäisenä toimijana voimme valita kehyksemme niin, että ne tarjoavat erilaisia ja yksilöllisempiä vaihtoehtoja kuin ketjuliikkeissä.

Valikoimissamme on yli 60 tuotemerkkiä, joita päivitämme säännöllisesti. Periaatteenamme on tarjota asiakkaillemme vain merkkejä, joiden laadukkuuden olemme todenneet hyväksi ja joista useimmille voimme tarjota myös varaosia. Koska emme ole ulkoistaneet korjauspalveluja, voimme taata henkilökohtaisen ja yksilöllisiin tarpeisiisi perustuvan palvelun kaikilla näönhuollon osa-alueilla.

Seuraa meitä myös Instagramissa, niin näet heti uutuustuotteet kuvina!

 Andy Wolf eyewear designer 🧡🧡🧡🧡 We learnt something special devoted master of design. We truly appreciate your time. Lifetime experience 🤗 @andywolfofficial #andywolf Andy Wolf kehykset valmistetaan käsin. Lähdemme kesäkuussa ✈ katsomaan 🇦🇹 tehtaalle miten meidän hyllyssä olevat kehykset tehdään. Hieno tilaisuus❤ Kiitos kutsusta Uudet Swarovskin aurinkolasit upeilla malleilla. #optikkokatajisto #lefollie #swarovski Olipa mukava jutella kanssasi Lola! Kannattaa lukea lisää Lolan blogista. Alla ote kirjoituksesta. IHANA, IHMEELLINEN IKÄÄNTYMINEN Sattuikin, että tällä viikolla on somessa näkynyt kuvahaaate teemalla ”miten olemme muuttuneet kymmenessä vuodessa?”. Toisille kaikki muutokseen ja ikääntymiseen liittyvä aiheuttaa valtaisan kriisin, ja monet heistä tekevät kaikkensa näyttääkseen samalta ikuisesti, ja välttääkseen ikääntymisen keinolla millä hyvänsä. Mulle ei kriisejä aiheudu. Ikääntymisen kuuluu asiaan, aivan kuin kaikenlainen muutoskin.  Jo nuoruudessa katsoin sarjaa ”Amy’s Law”, ja mietin että kyllä, tuollainen pitkä, paksu, harmaa letti mullakin sitten joskus olisi, kuin oli päähenkilön äidillä Maxinella. Kun täytin 30, kysyttiin onko ikäkriisiä? Ei ollut. Kun täytin 40, kysyttiin onko ikäkriisiä? Ei ollut. Tuossa välillä kysymykset eivät oikeastaan koskaan lakanneet, joten nythän ne jatkuvat varmasti loppuun asti. Usein se mitä kysyy toiselta, kertoo myös paljon niistä omista epävarmuuksista, eli niitä ikäkriisejä on aika laajalti havaittavissa. Mulle ikääntyminen on vanhenemista, kasvamista, kehittymistä, viisastumista, jatkuvaa oppimista ja enemmän ja enemmän itsensä löytämistä. Joka päivä osaa arvostaa uusia pienempiä asioita elämässä, ja se into oppia, mennä ja tehdä, nähdä ja kokea, se ei tunnu hiipuvan kohdallani lainkaan. Tykkään elämästä ihan ehdottomasti eniten just nyt 41 vuotiaana.  Lue koko blogi: https://optikko.net/lola-odusoga/ Pieni irtiotto on aina hyvästä🤗 ja varsinkin näin mukavassa seurassa - poks
 Hyvää kesää kaikille. Olemme kesälauantait (29.6-3.8.) suljettuna , muuten palvelemme totuttuina aikoina. ma-ke 9-18 ja to-pe 9-17 tervetuloa! Optikko Katajiston henkilökunta on palkittu Suomen 🇫🇮 parhaana täysin uuden yksiteholinssin asiantuntijana ja yrityksenä. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ #katajistonperhe #optikkokatajisto #essilor60thannivesary Rohkeus on oman itsensä tuntemista 23.1.2019 klo 12-18 ensiesittelyssä tulevan kauden Tom Ford -aurinko- ja silmälasikehykset. Tule antamaan meille mielipitees siitä,i mitkä Tom Ford - mallit meidän tulisi valita myymäläämme. Kävijöille linssien puhdistusneste tai mikrokuituliina mukaan *Niin kauan kuin tavaraa riittää...
 Together with our new family. #andywolf loves you ❤ Aina hymyilevä AndyWolf -perhe järjesti meille täydellisen esittelypäivän. We never forget you. #katajistoperhe #optikkokatajisto Meidän miehet #katajistonperhe Silmälasien ostajalle toinen linssi 0 euroa Mitä parempi linssi sitä suurempi alennus  Hyvää Uutta Vuotta !!!
 #katajistonperhe irrallaan Sting in Helsinki 🧡 Tuoreet Optometristit 🤩🤩 Koulutus kannattaa aina! #optikkokatajisto www.optikko.net Niin totta.... Onnea itsenäinen Suomi! Itsenäinen ketjuun kuulumaton optikkoliike jo vuodesta 1968. #katajistonperhe #optikkokatajisto #yrittäjä #turku

Kehysvalikoimamme on laaja, ja edustamme monia rajoitetusti saatavilla olevia merkkejä, kuten Chanel, TOM FORD, Oscar Magnusson, Swarovski  ja Oakley. Pitkän maahantuoti- ja myymälähistoriamme vuoksi meiltä löydät myös yksilöllisiä erikoiseriä ja -malleja. Näiden lisäksi tuomme itse maahan muutamia yksittäisiä merkkejä, jotka vaihtelevat vuosittain.

Käytämme näöntarkastuksessa Essilor Visioffice -mittausjärjestelmää, jonka tarkkuus ja kolmiulotteinen mittaus tarjoaa parhaat mahdolliset määreet linsseillesi. Myös silmälasilinssimme tulevat maailman suurimmalta linssien valmistajilta, Essilorilta, jonka tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Varilux-moniteholinssit. Luonnollisesti kauttamme on mahdollista tilata minkä tahansa laatuvalmistajan linssejä.

Meiltä saat myös kaikki piilolasit kertakäyttölinsseistä aina terapeuttisiin koviin piilolaseihin. Henkilökuntamme jäsenistä useimmat ovat saaneet piilolasiassistentin koulutuksen ja he auttavat sinua piilolinssien käytön opetuksessa. He myös pitävät huolen siitä, että linssit toimivat parhaalla mahdollisella tavalla ja ohjaavat linssien oikeaan hoitoon.

Aurinkolasit suojaavat silmäsi haitalliselta UV-säteilyltä ja häikäisyltä, mutta ovat myös oleellinen osa tyylikästä pukeutumista. Oikein valitut aurinkolasit ovat myös tärkeä turvallisuustekijä: esimerkiksi autoillessa, pyöräillessä, golfkentällä, purjehtiessa, haulikkoradalla tai keväthangilla tarvitset tehokasta häikäisysuojaa ja moitteetonta näkökykyä. Henkilökuntamme osaa arvioida olosuhteet ja auttaa valitsemaan linssien hionnan, materiaalin,värisävyn ja tummuusasteen olosuhteiden ja käyttötarkoituksen mukaan.

Myös perheen pienimpien silmät kannattaa suojata hyvin häikäisyltä ja haitallisilta UV-säteiltä. Rannalla peuhaamiseen ja keväthangilla ulkoilemiseen valitut hyvät aurinkolasit suojaavat herkkiä silmiä. Asiantunteva optikko varmistaa, että valitsemasi kehykset varmasti suojaavat oikein ja pysyvät paikoillaan vaikka meno yltyisi kovaksikin.

 

Close
Go top