Yli 50 vuotta optikko-osaamista

Hyvät suhteet silmälasitehtaisiin yksityisen Optikko Katajiston kilpailuvaltti

Yksi hyvän optikkoliikkeen peruspilareista on laadukas ja kilpailijoista erottuva tuotevalikoima. Optikko Katajisto on palvellut asiakkaita yli 50 vuoden ajan. Vuosikymmenten varrella perheoptikko on myös luonut vahvat suhteet moniin silmälasitehtaisiin maailmalla.

– Maahantuojat keskittyvät ja liikkeet keskittyvät. Se johtaa siihen, että kehysvalikoima on monissa liikkeissä sama. Minä haluan, että meillä on sellaisia vaihtoehtoja, joita muilla liikkeillä ei ole, toteaa toimitusjohtaja Kimmo Katajisto. Hän itse on toisen polven yrittäjä. Vuonna 1968 Optikko Katajiston perustivat Kimmon vanhemmat Kari ja Pirkko Katajisto. Läpi vuosikymmenten yksityistä Optikko Katajistoa on kantanut palveluasenne, jossa sekä tuotteet että asiakaspalvelu ovat parasta laatua. Alan muuttuviin haasteisiin vastataan muun muassa kouluttamalla säännöllisesti henkilökuntaa.
Kun laadukkaat ja asiakkaan omaan makuun sopivat silmälasit löytyvät, sen näkee monella tavalla.

Haluamme, että asiakas innostuu ja tulee hyvälle mielelle omista uusista silmälaseistaan. Haluamme, että ”uudet perheenjäsenemme” tuntevat itsevarmuutta. Itselleen sopivan uuden tyylin voi löytää myös uusien kehysten
kautta. Myös silmälaseista voi olla ylpeä ja ne voivat korostaa omia hyviä puolia.

Yhdessä tehden, asiakasta palvellen

Jotta Optikko Katajiston valikoimiin saadaan parhaat mahdolliset tuotteet, käyvät työntekijät muutaman kerran vuodessa eri puolilla maailmaa. Vuosittaisiin matkakohteisiin kuuluvat esimerkiksi Pariisi, Milano ja Kööpenhamina.
Messujen lisäksi matkataan myös suoraan silmälasitehtaille. Tänä kesänä he vierailivat Itävallassa niin ikään perhevetoisella
Andy Wolfin silmälasitehtaalla.

Heidän kehysmerkkinsä on ollut kovassa nousussa. Sitä on kiitelty muun muassa muotoilupuolella.

Kun suhteet maailmalla toimiviin tehtaisiin ovat kunnossa, se näkyy myös asiakkaiden suuntaan. Tarvittaessa varaosia lähdetään hakemaan vaikka suoraan tehtaalta, eikä asiakkaalle tarvitse sanoa ei.Optikko Katajiston perheajattelu näkyy myös ulkomaanmatkoilla. Reissuun ulkomaisille tehtaille ja messuillekin lähdetään aina isommalla joukolla.

Minusta on äärettömän tärkeää ja arvokasta saada monta mielipidettä esimerkiksi uusia kehysmalleja valitessa. Palvelemme erilaisia asiakkaita, joilla on monenlaisia tarpeita ja haluja lasiensa suhteen. En usko siihen, että pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, jos minä yksin päättäisin kaikesta, Kimmo Katajisto toteaa.

– Myös asiakkaamme ovat saaneet olla valitsemassa myymälään tulevaa kehysvalikoimaamme. Yritämme ennakoida tulevia trendejä, mutta haluamme ottaa asiakkaidemme vaihtelevat toiveet huomioon monipuolisesti. Kaikkien ei tarvitse kulkea tavoitella erikoisuutta kehyksillä, mutta kun nähtävillä on laaja valikoima erilaisia kehyksiä, asiakkaan on helpompi muodostaa oma näkemys siitä, mikä sopii juuri hänelle, Katajisto jatkaa.

Tervetuloa!

 

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Go top