Ray Ban tai guess -aurinkolasit kaupan päälle tarjous.

Osta silmälasit uusimmalla ja parhaimmalla heijastuksenpoistopinnoitteella, niin saat valintasi mukaan klassikko Ray Ban tai GUESS -aurinkolasit omalla voimakkuudellasi kaupan päälle.

                           

Huippu tarjous Varilux silmälasien ostajalle. Valitse silmälaseihisi parhain linssipinnoite Sapphire HR ja annamme Sinulle Ray Ban tai GUESS – aurinkolasit omilla voimakkuuksillasi. Crizal Sapphire HR -linssin naarmunkestävyys on parantunut 70% ja lämmönkestävyys 20%. Pinnoite on helppo puhdistaa ja siinä on hyvät pölyn-tahran-veden hylkivyys sekä UV -suojaus (E-SPF37) mikä suojaa herkkää silmänympärysihoasi. Sapphire HR heijastuksenpoistopinnoite koostuu useista nanoskooppisista kerroksista (kuva alla). Ajanvaraus optikolle tai silmälääkärille

Poikkea myymäläämme niin kerromme lisää. Yhteystietomme

Tarjousta sovelletaan uusiin 6.6.2024 alkaen tehtyihin tilauksiin. 1-teho silmälasien ostajalle, 1-teho aurinkolasit veloituksetta. Monitehosilmälasien ostajalle, monitehoaurinkolasit veloituksetta. Vaihtoehtoisesti alennus ilman RayBan tai Quess -aurinkolasia: 1-tehosilmälaseista 100€ alennus tai monitehosilmälaseista 200€ alennus.

 

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Go top